Skandal trese Vatikan: Manekenka gola sedela na Bibliji (foto)

Manekenka Marisa Papen objavila je dve kontroverzne fotografije nakon čega je i uhapšena u Vatikanu. Na jednoj fotografiji ona gola sedi na Bibliji, a na drugoj naga prelazi ulicu i nosi veliki drveni krst.

https://www.instagram.com/p/Brhy6lch1r_/?utm_source=ig_embed

I ona i fotograf zadržani su na stanici 10 sati.

Na ovaj način ona je želela da protestuje protiv sistema u crkvi jer smatra da se one vode novcem.

„Zamislite kada bi Vatikan zaista bio mesto gde se može pomoći ljudima. Zamislite kada bi ove ogromne crkve otvorila vrata ljudima u nevolji, da ih nahrane i pruže im utočište“, napisala je Marisa Papen.

https://www.instagram.com/p/Bre88EfBrzr/?utm_source=ig_embed

Nije prvi put da je hapse zbog golotinje. Fotografisala se i ispred Zida plača. U Aja Sofiji je pozirala u burci i tamo je bila hapšena, kao i u Egiptu jer se naga slikala pored piramide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

marisa papen
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Dobi

    Devojka je uradila ono sto Vatikan na celu s raznim Papama vec vekovima rade, pljuju po crkvi i po Bogu i Isusu, pedofilne nakaze, oni i ne veruju u Boga ni u njegovu silu, Papa umesto Boga priziva Lucifera,zato ce biti prokleti ako ne u ovoj dimenziji,onda u nekoj drugoj sigurno.

  • Anonimni

    Da je imala mozga pa da promovise sebe nekakvim pronalsakom koji bi za promil mrdnuo covecanstvo napred, nego eve: malo doope malo sise malo umetnicke fotografije.

  • AA ( americki alah)

    da je to uradio neki decko od jedno 11 godina, sveti oci bi bili i te kako zadovoljni. Jel tako smradovi pedofilski?

  • AA ( americki alah)

    secam se kad su one ruske cure imale neki perfomans ispred crkve pa ih vlasti uhapsile, kako se zapad zabrinuo zbogpovrede ljudskih prava. Cini mi se da im je Putin tada odgovorio neka ih oni prime kod sebe i dozvole perfomanse u crkvama i nekim vladinim institucijama. Pa evo sad zapadne demokrate, dajte vatikanu protest zbog hapsenja i povrede demokratskih prava. Uvedite im sankcije, proglasite ih genocidnim jer oni to jesu. Niko do sad nije nadmasio zlocine katolicke crkve. Natopili su zemlju krvlju nevinih.

  • Drobnjak

    Ljudsko telo je Božija tvorevina, valjda to nisu zaboravili sveti ljudi u Vatikanu?

  • Prvoslav ćirilica

    Tako treba! Truli Vatikan i pokvareno katoličanstvo!