Upoznajte najseksi nemačku policajku za kojom luduju i kriminalci (foto)

Adrijen Kolezar policajka je iz nemačkog Drezdena, koja je zahvaljujući svom izgledu postala apsolutni hit na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BYGkzI3n80T/?taken-by=adrienne_koleszar

33-godišnju plavušu na Instagramu prati više od 480 hiljada ljudi, među kojima je veliki broj onih kojima ne bi smetalo ni da im Adrijen stavi lisice na ruke i odvede ih u pritvor.

Zgodna policajka redovno trenira, a na YouTube se mogu pronaći mnogi njeni tutorijali sa savetima o zdravoj ishrani i vežbanju.

Adrijen je već stekla titulu najseksi policajke u Nemačkoj, a za svoj život kaže da je „mnogo više od samo fitnesa, ali i mnogo više od njenog posla“.

„Biti policajac znači mnogo više od nošenja uniforme ili objavljivanja smešnih videa iz policijskog auta ili poziranja sa pištoljima. Ja sam u aktivnoj službi, što znači da radim u smenama, puno radno vrijeme. I ne mogu da radim šta god želim, moram da snosim odgovornost za svoje odluke. Za mene je najvažnije da radim dobar i pošten posao, da uvek gledam napred i pomažem ljudima. Budite oprezni kada je o predrasudama reč“, napisala je u jednoj objavi na Instagramu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

nemačkapolicajka
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • anonymus

    Nije loša,ali naše su lepše.