Upozorenje za Green Day

Green Day su objavili listu pesama sa svog novog albuma „Warning“, koji bi trebalo da se pojavi početkom oktobra. Ovo je prvi album punky trija još od „Nimrod“-a iz 1997. Prvi singl sa novog albuma, „Minority“, već se vrti na američkim radio stanicama, a uskoro bi trebalo da se pojavi i video spot.

Pojavu novog albuma prati i velika promotivna kampanja, koja obuhvata i žive nastupe, pojavljivanja i gostovanja u TV programima širom Severne Amerike i Zapadne Evrope. Kruna medijske kampanje trebalo bi da bude pojava u emisiji „The Late Show with David Letterman“, početkom oktobra, na dan puštanja albuma u prodaju. Predviđena je i važna australijska turneja, koja bi trebalo da startuje 18. oktobra u Sidneju, a da se završi 22. oktobra u Pertu. Severnoamerička turneja je u pripremi, a dogodiće se verovatno krajem ove godine.

Lista pesama izgleda ovako: „Warning“, „Blood, Sex, And Booze“, „Church On Sunday“, „Fashion Victim“, „Castaway“, „Misery“, „Deadbeat“, „Hold On“, „Jackass“, „Waiting“, „Minority“ i „Macy“s Day Parade“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar