Venčanje Freda i Sare

Glumački par Sara Mišel Gelar (Sarah Michelle Gellar) i Fredi Prins Džunior (Freddie Prince Jr) nedavno su postali i bračni par. Njihova predstavnica za štampu, Lesli Sloun (Leslie Sloane), izjavila je da je ceremonija venčanja obavljena na „jednoj“ lokaciji u Meksiku. Gelarova je nosila venčanicu kreatorke Vere Vong (Vera Wang) a Prins je imao laneno odelo specijalno pravljeno za ovu priliku. Venčanje je bilo veoma intimno – ceremoniji je prisustvovala samo grupa najbližih prijatelja i rodbine. Lokacija venčanja čuvana je u strogoj tajnosti i do danas nije otkrivena.

Gelarova se, da podsetimo, proslavila ulogom u tinejdžerskoj TV seriji „Bafi ubica vampira“ („Buffy the Vampire Slayer“), a Fredi je vrlo brzo postao pravi srcelomac igrajući pre svega u tinejdžerskim ljubavnim filmovima. Par se upoznao 1997. godine na snimanju filma „Znam šta ste radili prošlog leta“ („I Know What You Did Last Summer“). Veridba je objavljena na proslavi Sarinog 24. rođendana, u aprilu 2001. godine.

Najnoviji zajednički projekat ovog para je film „Skubi du“ („Scooby-Doo“), koji se prikazuje i u našim bioskopima. Nedavno nam je iz Holivuda stigla vest da je ugovor o nastavku filma već potpisan, tako da ćemo Prinsa ponovo videti u ulozi Freda, a Gelarovu kao Dafni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

film
Komentari (0)
Dodaj komentar