Viktorija Bekam se konačno nasmejala, a Dejvid se sprdao s njenim zubima

Sin Viktorije i Dejvida Bekama, 15-godišnji Kruz, objavio je na Instagramu selfi fotografiju s mamom, a njegov otac odlučio je da se našali na račun njenih izrazito belih zuba.

Preplanula modna dizajnerka pozirala je u kućnom ogrtaču pred ogledalom sa Kruzom, koji je pored fotografije šaljivo napisao:

– Izgleda da se moja mama ipak smeje.

Međutim, mnogi su primetili da je Viktorijin osmeh previše blistav, pa se među prvima u komentarima javio Dejvid koji je ismejao suprugu rečima:

– Kako su beli mamini zubi? Poput Rosovih iz Prijatelja.

U popularnoj seriji Ros ode na izbeljivanje zuba, a potom se celu epizodu svi sprdaju s njegovom neprirodnom bojom zuba.

Viktorija vreme u karantinu provodi u vili s Dejvidom i njihovo troje dece, dok je najstariji sin Bruklin u Njujorku sa devojkom.

Bivša Spajsica nedavno se našla na udaru britanske javnosti jer je 30 zaposlenih u svojoj kompaniji obavestila da će im, u skladu s predlogom vlade Velike Britanije za suzbijanje posledica koronavirusa, smanjiti plate.

Osim toga, zatražila je i pomoć države. U komentarima na društvenim mrežama mnogi podsećaju da se njeno i Dejvidovo bogatstvo procenjuje na 382 miliona evra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvid BekamosmehViktorija Bekam
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ubedljivo najodvratnija zena ili vec sta posle prostitutki Kardasijan.