Viktorija Bekam strašno razbesnela javnost!

Samo njena kolekcija torbi vredi skoro dva miliona evra

Viktorija Bekam je obavestila 30 zaposlenih u svojoj modnoj kompaniji da će im smanjiti plate u skladu s procedurom vlade u Velikoj Britaniji, za saniranje posledica pandemije korona virusa. Viktorija je time navukla bes javnosti.

Naime, Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija imaju imovinu vrednu najmanje 380 miliona evra, a Viktorija ima samo kolekciju torbi u vrednosti od 1,7 miliona evra.

Njeni troškovi ne prolaze nezapaženo, još postoje oni koji se sećaju rođendana od 100.000 funti (114.000 evra) koji je organizovala porodica.

S ličnim bogatstvom od 335 miliona funti (ili 380 miliona evra), mnogi smatraju da je nedopustivo tražiti državnu pomoć i smanjivati plate radnicima.

Ali drugačije misli Viktorija koja se, kako pišu britanski mediji, nekim prijateljima požalila “na nepravedne kritike koje su joj upućene zbog nečega što rade mnoge druge kompanije”.

Novinar i voditelj Pirs Morgan je opovrgao tvrdnju Viktorije da njena firma trpi gubitke zbog epidemije i rekao da Viktorijin modni posao u poslednjih nekoliko godina trpi gubitke nezavisno od trenutne situacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Viktorija Bekam
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sad mi je jasno sto Mike Patton nije hteo da je j..e – cak i kad mu se nabacivala, pre Bekama.;)

  • bambi

    Ovakve seljanke i treba da profitiraju i da trpaju novac u svoja usta dok se ne najedu sve dok postoji idiota koji se pale na modu, trend ono sto je in i sve slicne kretenizme modernog kapitalizma. Secate se neka budala koja je marketinski progurala da se nose one cizme gumenjarke, dno dna. Ove nase urbane kokoske brze bolje pohitale i nakupovale se tih cizama. Da covek ne poveruje koliko su nam mlade devojke naivne i podvodljive. A kako i ne bi bile kada po celi bozji dan sede u kaficima sa kerovima i razmenjuju intimne partnere sa dzipovima i tetovazama.

  • Americki Alah

    isti su i ona i onaj njen clown sto je placao da ga promovovisu u neku zvezdu, a nista nije pokazao. I kad god su poceli da padaju u zaborav, eto ti gle cuda zute stampe, sa nekim pikanterijama, koje su oni sami prodavali