Viktorija uklonila tetovažu posvećenu Dejvidu: Da li je razvod na pomolu? (foto)

Bračni par Bekam poznat je po brojnim tetovažama koje krase njihova tela, ali bivša Spajsica se danas sve više stidi tovih ukrasa na telu te laserskim tretmanima pokušava da ih ukloni. Poslednja u nizu je ona niz leđa koju je posvetila suprugu Dejvidu.

Natpis na hebrejskom jeziku “Pripadam svom voljenom, a moj voljeni pripada meni” Victorija Bekam nekada je ponosno isticala na svom vratu. Međutim, nakon niza laserskih tretmana, s kojima je dizajnerka započela još 2015. godine, na leđima joj je ovaj natpis ostao samo u bledim tragovima.

Bivša pevačica, a danas uspešna modna dizajnerka, leđa bez tetovaže pokazala je na dodeli nagrada British Fashion, u ponedeljak u Londonu.

Ovaj potez Viktorije podstakao je još jednom glasine o razvodu slavnog para, koje ih prate godinama unazad. Bekamovi su se prvi put našli pred razvodom 2004. godine kad je Dejvidova navodna ljubavnica Rebeka Lus u medijima objavila da su bili intimni. Viktorija je tada izjavila da će, ipak, ostati uz supruga jer ga voli, bez obzira na sve.

Nakon toga tabloidi su brujali da je bivšu članicu grupe Spice Girls suprug prevario i 2007. godine s prostitutkom Irmom Nici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Dejvid BekamtetovazeViktorija Bekam
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ja sam svoje ljubavi upisivala u dnevnike, a ove budale po koži…