„Vudkok“ i „Zmajevi“ u bioskopima

Na drugom mestu liste našao se prošlonedeljni pobednik – film „3:10 to Yuma“. To je rimejk čuvenog vesterna istog imena u kome glavne uloge tumače Rasel Krou (Russell Crowe) i Kristijan Bejl (Christian Bale).
Na trećem mestu liste debitovao je film „Mr. Woodcock“. Uloga sadistički nastrojenog profesora fizičkog vaspitanja dodeljena je Biliju Bobu Torntonu (Billy Bob Thornton). U ostalim ulogama pojavljuju se Šon Vilijam Skot (Seann William Scott) i Suzan Sarandon (Susan Sarandon).
Džon Farli, autor bestseler knjiga o samopomoći koje se uglavnom bave pomirenjem s prošlošću, prelazi preko sopstvenih saveta i vraća se u svoj mali grad da primi nagradu koju žele da mu uruče lokalne vlasti. Kada stigne u rodni grad, Džon saznaje da je njegova majka, koja je nedavno ostala udovica, verena za njegovog užasnog profesora fizičkog – gospodina Vudkoka. Uz pomoć starog prijatelja Nedermana Džon pokušava da razori tu vezu, ali pitanje je da li u tom pokušaju može da kontroliše duhove prošlosti.
Na četvrto mesto liste u poslednjih nekoliko sati vikenda probila se komedija „Kul momci“ („Superbad“), koja je dostigla sumu od 111 miliona dolara za pet vikenda prikazivanja. Film „Kul momci“ je savremena priča o tri neprilagođena tinejdžera koji završavaju srednju školu. Ovaj film će početi da se prikazuje u našim bioskopima od 1. novembra
Peto mesto liste zauzeo je naučnofantastični film „Dragon Wars“, to jest, „D-War“. Priča se zasniva na staroj korejskoj legendi da će se nepoznata bića Imodži vratiti na zemlju da je razore. Reporter Itan Kendrik je pozvan da istraži tu priču i dolazi do zaključka da treba da mu pomogne Sara, devojka koja pati od misteriozne bolesti. Imodži napadaju Los Anđeles, ostavljajući pustoš iza sebe. Da li će Itan i Sara stići na vreme? Uloge su poverene Džejsonu Beru (Jason Behr), koga znamo po seriji „Rozvel“, Amandi Bruks (Amanda Brooks) i Robertu Forsteru.
Neki od pretendenata na najvišu nagradu Američke akademije za film debitovali su prošle nedelje kao limitirana izdanja. Krimi-triler Dejvida Kronenberga (David Cronenberg) „Eastern Promises“ govori o ruskim mafijašima u Londonu. Glavne uloge poverene su Vigu Mortensenu (Viggo Mortense) i Naomi Vots (Naomi Watts).
Film Džuli Tejmor (Julie Taymor) „Across the Universe“ inspirisan je muzikom „Bitlsa“, a glavnu ulogu tumači Evan Rejčel Vud (Evan Rachel Wood).
U filmu koji govori o ratu u Iraku – „In the Valley of Elah“, glavne uloge poverene su Šarliz Teron (Charlize Theron) i Tomiju Li Džounsu (Tommy Lee Jones).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dragon warsfilmmr. woodcockfilm
Komentari (0)
Dodaj komentar