Zamrznuta u vremenu: Naša glumica se za 30 godina uopšte nije promenila (foto)

Glumicu Lidiju Vukićević glumica najviše pamti po ulozi Violete Popadić, a iako je prošlo skoro tri decenije od završetka emitovanja „Boljeg života“ ona kao se uopšte nije promenila.

Godine su za Lidiju samo broj, jer, iako je nedavno napunila 57, izgleda sve lepše i mlađe, što se vidi i na najnovijim fotografijama sa letovanja koje je glumica objavila na društvenim mrežama.

Pored prepoznatljive frizure, zaštitni znak Vukićevićeve je i sjajna figura, koju je pokazala na plažama Zanzibara.

Mnogi se pitaju kako Lidija ovako dobro izgleda, a ona je jednom rekla da su za njen izgled zaduženi kućni poslovi, šetnje sa psima, vežbanje, ali i dobra genetika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumica
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • HAJ - HOJ

    Celulit, posebno na butinama. samo pršti. Vidim da se trudi, što je za pohvalu, ali je daleko od one ideje da bi se možda moglo uraditi i što bi ona očigledno želela. Pa i uvek je bila pomalo kabasta, – i sa 20 godina. Pa čak i u licu, – skoro da je neprepoznatljiva sa licem iz BOLJEG ŽIVOTA.

  • Anonimni

    za pohvalu,svak čast.Treba postepeno ,sofisticirano,raditi na sebi .Što da ne i malo silikona,malo teretana,malo genetika ali najviše volja da se istraje i ne preteruje.

    • Anonimni

      Genetika? Jel joj znate oca, majku, babu…? Ona samo glumi Violetu još od 80′ ih. A pošto se Bolji život reprizira svako malo, ne bi li nas ubedili da nam je „bolje“, možete videti da Violeta nema crnu kosu, da je ravna ko daska za peglanje a ostalo nije za komentar. Ono – ne preteruje…kako bi izgledala da preteruje?

  • Avetni Todor

    Mnogi se pitaju kako Lidija ovako dobro izgleda, a ona je jednom rekla da su za njen izgled zaduženi kućni poslovi, šetnje sa psima, vežbanje, ali i dobra genetika. ——————————————————————————————————————————————— I dobar plasticni hirurg. Iz aviona se vide silikoni.

  • Anonimni

    Gde nestaše žmigavci od fiće???