Zanosna navijačica objavila golišave fotografije: „Zovite me Tarzan“ (foto)

Ivana Knol (Knoll), devojka koja je postala poznata tokom Svetskog prvenstva u Rusiji, odlučila je da iskoristi titulu najlepše navijačice i krene u biznis. Pokrenula je liniju kupaćih kostima s kockicama, koje sama i promoviše.

Zanosna crnka već neko vreme uživa na Baliju, a na društvenim mrežama objavljuje senzualne fotografije, u kojima uživaju hiljade njenih fanova.

Najnovije objave zapalile su društvene mreže i izazvale lavinu komentara.

Pozirala je u tangama, okrenuta leđima, i pokazala savršeno telo.

– Zovite me Tarzan – napisala je uz fotografiju koja je snimljena na bazenu pored šume.

Fanovi su joj poručili da je divna, a jedan je i napisao: „Ženo, ti goriš!“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

balinavijačica
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    jbt… ‘oćeš još… hm?

    • bambi

      Deutschland uber ales!

  • bambi

    I sta sad? Treba da onanisemo jer smo videli dupe i sise? Ljudi, kada ce vise da se opametite i da se spustite na zemlju. Nije atraktivnost zene u pokazivanju polnih organa. Lepota i seksualnost zene proizilazi i njenih stavova, misljenja, ponasanja. Ovo sto vi forsirate je animalni primitivizam. I sve te mlade devojke mogu slikajuci svoje dupe i tome slicno, da navataju neke seljovere koji ce sa njima da seksualno opste par puta pre nego sto ih prebiju kao poslednje robinje i bace ih u kanal. Nikada, nece na taj nacin uspeti da privuku normalnog decka, normalnu osobu. Zalosno je sve ovo nasta su prinudjene danas devojke. Jedna potpuna zabluda, potpuno pogresan put.