„Zar oni nemaju oči“: Kakav blam Dženifer Lopez na reviji godine (foto)

Glumica i pevačica Dženifer Lopez u nedelju posetila je Veneciju, a razlog dolaska bio je događaj modnog brenda Dolce & Gabbana.

Slavna lepotica bila je jedna od počasnih gošći na reviji godine, kako su neki nazvali ovaj događaj, a među zvanicama bilo je još mnogo poznatih ličnosti – Hajdi Klum sa suprugom Tomom Kalicom, Dženuari Džouns, pevačice Dojacat i Bibi Reksa, Kortni Kardašijan i Travis Bejker, Kiti Spenser i drugi.

Džej Lo je svoje obline utegnula kombinaciju koja je oduševila, ali i razočara mnoge, ali definitivno nije ostala neprimećena. Pantalone sa cvetnim dezenom, korset sa draguljima, bogato izvezen plašt i cipele sa kristalima, koje je kombinovala s ‘krunom’ i torbicom definitivno su bili zaslužni za to što je 52-godišnja Dženifer prozvana kraljicom večeri.

Ali čak i najboljima se omakne neka greška, uglavnom ne njihovom zaslugom. Dok su se na društvenim mrežama fanovi prepucavali oko toga da li je na sebe stavila previše cvetnih uzoraka, onima oštrijeg vida nije promakla etiketa koja je vijorila na plaštu latino dive.

– Ima sto telohranitelja iza sebe, pa da nijedan nije mogao da vidi i kaže joj.. Kakav gaf – konstatovali su pojedini pratioci, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo ‘šetanje etiketa’ stalno događa poznatim osobama. ‘Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu’, tvrde.

Takođe, postoje i oni koji veruju da stilisti namerno ostave etiketa kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi kasnije odeća mogla da se proda po još većoj ceni jer je nosila slavna osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzenifer lopezrevija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • umorni kosač

    jbt užas, ne dao bog nikome