Zbog ove žene muškarci imaju mokre snove (video, foto)

Teško da ima muškarca koji bar jednom u svojim snoviđenjima nije zamišljao rasnu crnku svetlih očiju, duge talasaste kose, mekog ali zategnutog trbuha, bujnih bedara, još bujnijih grudi i pozamašne raskošne i zanosne zadnjice.

https://www.instagram.com/p/BScapC6FxGJ/?taken-by=sarahmacdonalddd

Pri tom, sve na mestu, sve čvrsto, samo što ne pukne. Uzavrelo od strasti, očito.

https://www.instagram.com/p/BRrRlhTlLrG/

Na netu je danas mnogo devojaka i mladih žena čiji su presudni kvaliteti – grudi ili guza. Ti delovi tela budu zaista savršeni, bez ijedne mane.

https://www.instagram.com/p/BRzF3zTFp6K/

Kada, međutim, pogledate njihova lica, koliko kog bila ulepšana plastičnom hirurgijom i profesionalnom šminkom, ali i skrivena u drugi plan – nisu to baš „grobovi“, ali, oprosti nam Bože, jesu blago ili malo manje blago ružnjikava.

https://www.instagram.com/p/BQwXXdOF0iR/

Sara se po tome bitno razlikuje: u pitanju je pre svega devojka skladnog i vrlo markantnog lica, izrazenih krupnih svetlih očiju i jakih obrva, naglašenih jagodica, punih usana, izvajanog vrata i prelepe duge tamne kose.

https://www.instagram.com/p/BQrKPKTlHW2/

Uz lepo lice, nju krasi i savršeno telo i više nego izazovne obline, i gornje i donje.

Budući da lepota podrazumeva sklad delova u celini, za Saru bi se zaista moglo reći da je prava lepotica – na ima baš sve, makar spolja.

https://www.instagram.com/p/BSNC9KMjtku/

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

grudiguzainstagramsara
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Pospani

    Ova fotka na kraju je opaka! Ni ona sa votjkicom nije uopšte za podcenjivanje ali je nošenje gaćica čini dosta seljoberskom. Ostatak manje-više neki prosek, ništa posebno.

  • Djoka

    Lepo ali je ja ne bih menjao za moju porno zvezdicu koja je uz to čistokrvna plavuša.

  • Branko Ristic

    Ja sam vrlo ostar kriticar zenske lepote,ali…sto se tice ove Sare,koja nam je izlozena,zaista ne bih mogao da stavim ni jednu primedbu. Ima savrsenu kozu tela.Guza je savrseno oblikovana,udovi,po meri i nacveceg kriticara.Mozda imam jednu malu primedbu na njene grudi. Po mom veoma istancanom ukusu,mozda bi trebalo da su grudi,za jedan broj manje.Ali to ne znaci,da bih joj oprostio jedan dugi vikend,u nekom hotelu sa pet zvezdica.