Žene odlučile da je ovo 20 najzgodnijih muškaraca na svetu: Koji je vaš favorit? (foto)

Ko su najzgodniji muškarci na svetu? Upravo ovo je bila tema nedavne ankete na Reditu, a korisnici su mogli da izaberu bilo koga ko im se sviđa, slavne osobe svih dobi, ali i izmišljene likove.

Prema rezultatima ankete, na prvom mestu nalazi se filmski Supermen i zvezda Netfliksove hit serije The Witcher, glumac Henri Kavil. Na drugom mestu nalazi se jedan izmišljeni lik, Aragorn iz filmske trilogije Gospodar prstenova, kojeg je glumio Vigo Mortensen.

Na trećem mestu se nalazi zvezda serije Luter, glumac Idris Elba, koji se već neko vrijeme navodi kao favorita za preuzimanje uloge najpoznatijeg špijuna na svetu Džejmsa Bonda. Na četvrtom mestu nalazi se glumac Paul Rad, najzgodniji muškarac na svetu prema časopisu People, a peto je poprilično neočekivano zauzeo glumac Deni DeVito.

Ko je Henri Kavil?

Henri Kavil publici je najpoznatiji po ulozi Supermena i Geralta od Rivije u seriji The Witcher, a glumac se nalazi i na listi potencijalnih kandidata za idućeg Džejmesa Bonda, zajedno s Idrisom Elbom, Tomom Hardijem i Rege-Žan Pejdžom.

Miljenik žena često se nalazi na brojnim listama najzgodnijih muškaraca. Tako je uvršten među 50 najbolje obučenih britanskih muškaraca prema časopisu GQ, britanski Glamour proglasio ga je „najseksipilnijim muškarcem na svetu“, a časopis Empire stavio ga je na treće mesto na listi 100 najseksi filmskih zvezda 2013.

Pored njih petorice, na listi najzgodnijih frajera našli su se i:

Tom Hardi

Kijanu Rivs

Pirs Brosnan

Kris Hemsvort

Mladi Marlon Brando

Džejson Mamoa

Met Bomer u seriji „Kriminalci u odelima“

Rajan Rejnolds

Kris Evans

Hju Džekmen

Juan Mekregor

Džensen Akls

Harison Ford

Sebastijan Sten

Džon Hem

Ko je vama najzgodniji?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumcinajzgodniji
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Najlepsi i najzgodniji je Burak Ozcivit ( Turska )!

  • Anonimni

    Najlepsi i najzgodniji je Burak Ozcivit ( Turska)!