Znate li zašto je Dženis imala tako iritantan glas u Prijateljima? (video)

Glumica Megi Viler otkrila je zašto je zapravo nastao iritantni glas lika Dženis koji je deset sezona glumila u seriji ‘Prijatelji’.

Megi, koja je glumila Čendlerovu (bivšu) devojku s neverovatno visokim tonom glasa i smehom koji je tokom godina postao jedan od najprepoznatljivijih TV smehova, inače ne govori tim iritantnim glasom, ali se na audiciji predstavila upravo tako i oduševila autore najpoznatijeg sitkoma svih vremena.

Glumica je pre toga dobila otkaz u seriji ‘These Friends of Mine’ u kojoj je glumila pored Elen Dedženeres, pa je, kaže, bila slomljena zbog toga. Zato je na audiciji za ‘Prijatelje’ odlučila da se potpuno oslobodi i pokuša nešto novo kako bi ostavila drugačiji utisak od svih – i tako je nastao Dženisin glas.

„Da sam na audiciju došla nekog drugog dana, možda bih je odradila drugačije, ali tada sam došla još pod utiskom otkaza i osećala sam se slobodnom. Odlučila sam da to želim da uradim baš tako i ispalo je u moju korist“, ispričala je danas 59-godišnja glumica u intervjuu za news.com.au.

Otkrila je i da je smeh kreirala jer je znala da je Metju Peri veoma smešan i da će je on zasmejavati na setovima.

„Zato sam računala da je bolje da Dženis ima specifičan smeh jer će me Metju svaki put kad budemo nešto zajedno snimali zasmejavati“, rekla je.

Dženis se u seriji pojavila 1994. godine i ostala kao epizodna uloga sve do 2004.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumicaprijatelji
Komentari (0)
Dodaj komentar