Zvezda serije „Beverli Hils“ odrasla u raskošu, sada je pred bankrotom

Zvezda serije „Beverly Hills 90210“ Tori Speling, koja je u seriji glumila Donu Martin, nalazi se u ozbiljnim finansijskim problemima.

Iako joj je otac slavni Aron Speling, najprofitabilniji svetski televizijski producent u istoriji, to joj nije dovoljno da je spasi iz novčane krize. Kako saznaje Njujork Post, porezna uprava je ispraznila bankovne račune poznate glumice i njenog muža Dina MekDermota. Par duguje poreznoj više od 700.000 dolara samo za neplaćen porez u 2014. godinoj, pa je država još prošle godine pokrenula postupak protiv njih.

To nije njihov jedini problem. Dinova bivša žena Meri Eustas tuži glumca za neplaćanje alimentacije za njihovog 18-godišnjeg sina. Tokom saslušanja, Din je rekao da „prolazi kroz težak period u životu.“

Njihovi problemi tu ne staju. Krajem 2016. godine, American Express tužio je par radi neplaćenih računa u iznosu od skoro 90.000 dolara, a bili su tuženi i ranije za neplaćen iznos od skoro 40.000 dolara.

Tori je pokušala da se oporavi od finansijske krize učestvovanjem u rijalitiju, ali to joj nije baš pošlo za rukom. U knjizi koju je objavila 2013. godine, napisala je: „Nije tajna zašto imam problema sa novcem. Odrastala sam u bogatstvu kakvo mnogi ne mogu ni da zamisle. Čak i kad pokušam da živim skromnije, jednostavno ne mogu da se odreknem svojih luksuza.“

Iako je Tori prošle godine demantovala finansijske probleme, ovaj se put nije oglasila. Sa glumcem Dinom ima petoro dece, a zadnje je rodila pre samo mesec dana.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bankrotTori Speling
Komentari (0)
Dodaj komentar