20 godina oblači se kao žena, da ugodi bolesnoj majci (video)

Neimenovani muškarac iz kineskog Guilina oduševio je milione korisnika društvenih mreža sa svojim odnosom prema bolesnoj majci. Dvadeset godina je brinuo o njoj, prenose mediji u regionu.

https://www.youtube.com/watch?v=5PqdD2RTgs0

Jedan kineski muškarac rastopio je milione srca načinom brige oko svoje bolesne majke, a snimak je završio na intenetu i u kratkom roku postao viralan. Muškarac se odeva kao žena jer želi da usreći svoju majku, a njoj se to toliko svidelo da traje već dvadeset godina.

– Kad sam se prvi put obukao poput žene, moja mama je bila presrećna pa sam odlučio da nastavim s tim – rekao je junak ove priče, inače neimenovani muškarac. Njegova sestra preminula je pre 20 godina pa njihova majka na ovaj način želi da nadoknadi gubitak voljene ćerke.

Mnogo ljudi smatra da se muškarac s ovakvim potezima sramoti, ali njega takve priče ne diraju i ustrajan je u svom cilju. Na snimku se čuje mentalno bolesna starica koja je ipak svesna što se događa oko nje.

Neki od komentatora na društvenim mrežama ipak nisu oduševljeni i pišu da je ovo „čisto roditeljsko kontrolisanje“ i da muškarac zapravo skriva svoje skrivene seksualne nagone, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolesna majkaoblačenjezena
Komentari (0)
Dodaj komentar