Beba za volanom automobila

Policajci su zaustavili automobil, a potom su se veoma iznenadili. Za volanom je bila majka koja je dojila svoju bebu!
Jednoj majci iz Nemačke izdato je nekoliko prekršajnih prijava nakon što je policija zaustavila njen automobil zato što je dojila svoju bebu dok je vozila.
Iz policije kažu da je 47 godina stara žena vozila svoj automobil u gradu Velbertu, koji se nalazi u blizini granice sa susednom Holandijom, kada ju je jedan policajac video kako doji svoju 18 meseci staru bebu, prenose lokalne novine. Zvanični predstavnici policije navode da se žena pobunila što ju je policija zaustavila. Ona je rekla da se nalazi u blizini svoje kuće i da iz tih razloga doji bebu u automobilu, te da zbog toga ne bi trebalo da bude ikakvih problema.
Uprkos svemu, ova žena je morala da plati prekršajnu kaznu na licu mesta zato što nije obezbedila potrebnu sigurnost kako za svoju bebu, tako i za sebe. Naime, ona nije nosila sigurnosni pojas kada ju je policija zaustavila, dodaju iz policije.
Bez obzira na sve, automobil u vožnji definitivno nije mesto gde ćete hraniti svoju bebu, naročito ako ste vozač! Sva sreća, u ovom slučaju, i beba i njena majka su dobro prošle.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobilbebadojitikaznanemačkapojaspolicijaprekrsajsigurnostvozitizaustaviti se
Komentari (0)
Dodaj komentar