Bila je 42 godine u vezi sa milionerom, šok je usledio posle čitanja testamenta

Džoan Tompson (79) iz Pembrokšira u Velsu ostala je u šoku kada je čula kome je muškarac, s kojim je u vezi provela 42 godine, ostavio svu svoju imovinu.

Posle smrti Vinforda Hodža, koji je preminuo prošle godine u 94. godini, Džoan se nadala da će joj pripasti nešto od njegovog 1,5 miliona funti vrednog imanja, s obzirom na to da je sa njim provela više od polovine svoga života. Pravi šok je doživela kada je čula testament u kom je Vinford napisao da celo svoje bogatstvo ostavlja paru koji je živeo na njegovom imanju jer su “poslednjih nekoliko godina njegovog života bili dobri prema njemu“, piše Dejli Mejl.

Starac je u testamentu napisao kako je njegova partnerka “finansijski obezbeđena“ i da je ceo život vodila sopstvene finansije te da joj njegov novac ne treba. Međutim, 79-godišnjakinjina ušteđevina iznosi tek 2.500 funti, što joj nije dovoljno za život. Nepravdu je ispravio sudija Milvin Džarman koji je zaključio kako je Hodž pogrešio i zbog toga je presudio u korist Thompsonove i dodelio joj 225 hilajda funti vrednu kolibu i 190.000 funti gotovine kojom će obnoviti nekretninu koju je dobila, ali i dostojno poživeti ostatak života.

Pre smrti Hodž je napisao čak deset testamenata, a na samrti je svojoj partnerki rekao da se ne brine “jer će biti dobro zbrinuta“. Međutim, u poslednjem testamentu ipak se predomislio pa je celo svoje bogatstvo ostavio Karli Evans i Agonu Beriši koji su živeli sa svoje dvoje dece u iznajmljenoj kući na njegovom imanju i povremeno mu pomagali. Sudija je ipak to smatrao nepravednim jer je Džoan Tompson provela više od 40 godina svog života sa preminulim 94-godišnjakom i brinula se o njegovoj majci, imanju, kao i o njemu, pa joj je dodelio deo bogatstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milionernasledstvo
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Trakija

    Zato postoji nužni deo.