Bosanka koja se udala za 32 godine starijeg milijardera: „Njegov izgled i godine su nebitne“ (foto)

Nadi Hasandedić (39), koja je poreklom iz Bosne i Hercegovine, udala se za 32 godine starijeg multimilionera iz Sidneja Nevila Kričtona. Venčanje je bilo najavljeno kao događaj godine u Australiji jer su o njemu pisali svi svetski mediji nakon što je otkriveno da će se na njega potrošiti čak milion dolara. Nadi je za Avaz dala ekskluzivni intervju u kom je otkrila detalje iz svog privatnog života.

Njen otac živeo je dugo godina u Australiji pre nego što se vratio u Mostar, gde je upoznao njenu majku. Nakon venčanja, vratili su se u Australiju gde je rođena, a nakon rata ponovo su posetili Mostar. Samo nekoliko meseci kasnije, Nadin otac umro je od raka.

Gepostet von Nadi Crichton am Montag, 25. Mai 2015

Nadi ističe da često posećuje grad na Neretvi, koji je posetila i sa svojim suprugom. „Pokušavam da dođem svake godine, da se vidim sa porodicom i prijateljima. Nevil, međutim, svake godine ide na Formulu 1 u Monako tako da je njegovo leto dole, a moje uvek u Mostaru ili na Jadranu. Sada smo se dogovorili da pola vremena provedemo u Monaku, pola u BiH“, kaže Nadi.

Mnogi su ih prozivali radi njihove razlike u godinama ali ona kaže da se savršeno dopunjuju. „Nevil voli moju realnost i što imam, kako kaže, starinsku dušu koja je taman kao njegova, jer je on mladog duha i pogleda na život, tako da se nađemo negde na pola. Moj suprug voli brz život, voli da radi i da se zabavlja, a ja sam suprotno od njega, više na zemlji“, izjavila je.

Gepostet von Nadi Crichton am Montag, 29. Juni 2015

Otkrila je i kako su se upoznali. „Upoznali smo se preko nekih prijatelja, slučajno na ručku jednog Božića. Nismo mislili da će se između nas dogoditi nešto više od prijateljstva, pogotovo zbog razlike u godinama, ali, eto, dogodilo se, jer shvatila sam da su njegov izgled i godine nebitni“, kaže Nadi.

Njen suprug Nevil obogatio se uvozom automobila od čega je zaradio 400 miliona dolara. Nedavno je kupio vilu vrednu 33 miliona dolara, u kojoj će novopečeni bračni par živeti. Nadi je više nego zadovoljna organizacijom svadbe.

„Venčanje je bilo bajkovito, nije moglo da bude lepše, veoma romantično i, što je najvažnije, svi gosti su bili zadovoljni“, rekla je. Dodala je i da nisu slušali bosansku muziku na svadbi, a da joj je najdraži pevač Halid Bešlić i pesma „Miljacka“. Na venčanju je nosila venčanicu „Ersa atelier“ sestara iz Rumunije, sa koje je skidala dijamante jer nije htela da ih bude previše. Njihovo venčanje pamtiće i Univerzitet u Sidneju, gde je svadba organizovana u njihovoj dvorani jer su u tu svrhu obnovili njihove toalete na šta su potrošili 20.000 dolara.

Nadi je radila za Kristijan Dior u Sidneju, ali manekenstvom se nikad nije bavila. Izjavila je da se tu i tamo uključi u neke projekte u modnom svetu ali da nema previše vremena za to jer se uglavnom bavi humanitarnim radom. Kaže da pamti lep život u Mostaru i da će BiH uvek biti deo nje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bosankamilijardervenčanje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Ivan

    Izgled i godine zaista nisu bitni . Bitno je da ima dosta para .

  • verujem u bolje sutra

    bas su lep par ko im ista zamera, moze samo da im zavidi

  • djibril

    siromah je al voli da živi