Brutalno: Majka napustila decu putem SMS-a, sin plakao pred kamerama (video)

Svaka evropska država danas ima neku TV emisiju u kojoj se spajaju zaboravljeni rođaci i porodice.

Italijani imaju emisiju „Imaš poštu“ koja je posle najnovije epizode postala planetarno gledana jer je ugostila jednog momka željnog ljubavi i majku, pa blago rečeno, ledenog srca.

Mladić po imenu Kristijan (21) ostao je pre tri godine sam sa sestrom Katarinom (18) kada ih je napustila majka Nunsija i to putem SMS poruke.

Majka je na brutalan način ostavila decu uz poruku da je ne traže jer „ima novog dečka“ i želi mir s njim. Da slučaj po decu bude gori, i otac ih je par godina pre toga na sličan način napustio.

https://www.youtube.com/watch?v=1iXCZmouDos

Kristijan se prijavio u emisiju u nadi da će nekako doći do majke, priznavši da od njenog odlaska niti slavi rođendan, niti ima mir.

Voditeljka Marija De Filipi uspela je da dovede majku Nunsiju u studio, što je rasplakalo oduševljenog sina. Ipak, ona je došla s dečkom i u prvi mah nije želela (!) da vidi Kristijana, da bi na nagovor momka pristala.

Kristijan je inače u studio došao sa devojkom Lusi koja je takođe plakala videvši koliko njegova majka ima hladno srce.

Na kraju se majka smilovala da vidi sina i zagrli ga, što je publika na nagovor organizatora emisije ispratila aplauzom, ali su se u pozadini čuli mnogobrojni negativni komentari na račun majke, a neki ljudi su je i psovali, prenose italijanski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

emisijasuze
Komentari (0)
Dodaj komentar