Čarobna karta otkriva kad vam se ostvaruje želja (foto)

Da li ste se ikad zapitali zašto se nekim ljudima snovi ostvaruju, dok kraj drugih samo prolaze? Zapravo, sve je vrlo jednostavno. Neki dozvoljavaju da im se snovi ostvare, a drugi ne. Postoje ljudi koji sebi nameću mnoga ograničenja. Zahvaljuju malo, žale se mnogo i često se zbog toga nađu bez ičega. Uostalom, negativno privlači samo negativno. Spremni ste za svoj izbor?

Zastanite na trenutak, udahnite i intuitivno odaberite kartu s kojom osećate najveću povezanost. Ona otkriva kada će se vaša želja ostvariti!

Posted by Jana Bucković on Monday, December 28, 2020

Karta broj 1 – Budite strpljivi i sve će uspeti!

Čini se da vam ova čarobna karta šapuće na uvo da već dolazi nešto neverovatno. Samo ne tako brzo kako biste želeli. Nestrpljivi ste i često gubite veru u povoljan ishod. To je bespotrebno. Sve što vam je potrebno, sigurno će se dogoditi kad dođe vreme za to.

Sve što vam se dogodilo u poslednje vreme međusobno je povezano. Ovaj nevidljivi lanac događaja ispunjava vašu želju.

Karta broj 2 – Svemir priprema iznenađenje za vas!

Ova magična karta savetuje da se malo opustite. Svojim beskorisnim postupcima smanjujete mogućnost za ispunjenje želja. Karta ukazuje na uživanje u životu. Ali potrebno je da verujete u svoj san.

U poslednje vreme ne verujete dovoljno u svoje snage. Zapamtite da je svaki događaj u vašem životu deo slagalice koju je svemir pripremio za vas. Sve ima svoje skriveno značenje.

Karta broj 3 – Uskoro će se vaše želje ostvariti!

Ova magična karta govori vam da je vreme za početak nečeg novog. Imate dovoljno snage da ispunite svoje najneverovatnije snove.

Uzdajte se u ono što vam govori intuicija i samo napravite korak prema svemu dobrom što svet oko vas može da ponudi, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kartaželja
Komentari (0)
Dodaj komentar