Ceo Beograd bruji o mladencima u gradskom autobusu broj 26 (foto)

Fotografija mladenaca iz autobusa sa linije 26 u Beogradu, objavljena na Instagram stranici Serbia Live – Beograd, raznežila je i ganula mnoge.

Jedan od putnika je, naime, morao da zabeleži svojom kamerom ovako simpatičan momenat koji se ne sreće baš često u gradskom prevozu.

Korisnik društvene mreže Instagram prokomentarisao je: „On bio kontrolor, ona nije imala kartu – ostalo je istorija“, sklapajući sam priču ovo dvoje predivnih ljudi.

U tom autobusu sinoć se našlo svega petoro, šestoro ljudi, među kojima i „tajni“ fotograf, zahvaljujući kojem su Ivan Ćosić i Majida Lubura Ćosić danas glavna tema na društvenim mrežama, piše „Blic“.

Na objavljenoj fotografiji zaista su njih dvoje. On u odelu, ona u venčanici. Prizor je mnoge obradovao, čestitali su im i oni koji su ih sreli, ali i oni koji su ih videli samo preko ekrana.Našli smo mladence i evo priče.

– Mi smo se venčali još prvog maja u Novom Sadu, pošto ovde živimo. Imali smo bajkovito venčanje i proslavu u dvorištu jednog kluba. Međutim, želeli smo da imamo slike sa venčanja i iz Beograda za koji smo posebno vezani, jer smo se tamo upoznali. Meni je Beograd posebno drag, jer je moja mama Beograđanka, pa sam dobila želju da to fotografisanje dva dana posle venčanja bude baš tamo, da bude simbolično. Bilo nam je savršeno, bili smo veseli i raspoloženi, šalili smo se sve vreme i fotkali po celom gradu. Svi prolaznici su se osmehivali kada nas vide, slali poljupce i čestitali su nam – kaže mlada.

Taman kad su mislili da su završili sa slikanjem, posle ture po Dorćolu, Kalemegdanu i nakon fotografisanja na Brankovom mostu, nastala je još jedna fotografija o kojoj svi pričaju.

– Kada je slikanje obavljeno, žurili smo u restoran, jer smo imali rezervaciju u 9 i da ne bismo čekali taksi, vidimo nailazi autobus 26 i odlučimo da idemo prevozom tri stanice. Tu nas je fotografisao jedan dečko, pretpostavljamo, jer mi uopšte nismo ni primetili da nas neko slika. Posle je jedna gospođa pitala da li smo pravi mladenci i čestitala nam, a onda su krenuli i komentari na mrežama – priseća se Majida.

Dok su jedni nagađali da je Ivan toliko velikodušan da je iznajmio autobus za venčanje, drugi su ga prozvali „slepcem“ jer mladu vodi pred matičara autobusom. Ostali su, oduševljeni prizorom, srdačno čestitali i poželeli im sreću u braku. Ćosići se na komentare, kažu, ne osvrću – važno im je da su dugogodišnju ljubav krunisali brakom, da su se lepo proveli u Beogradu i širili pozitivnu energiju i ljubav.

– Drago mi je ako smo doneli osmeh na lice nekih Beograđana. Nismo se upoznali u autobusu, slučajno smo se provozali tri stanice i nismo mogli ni da zamislimo da ćemo dobiti ovakve reakcije – zaključuju Ćosići kroz smeh, zahvaljujući se na mnogobrojnim čestitkama nepoznatih ljudi koje su dobili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusmladenci
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Ludi Srbin

    Ekstra!! Čestitam!