CIA objavila test: Pronađite 10 razlika na ovim fotografijama

Mislite da vam je veština opažanja na zavidnom nivou i da vam ništa ne može promaći?  Možete li onda da uočite deset razlika na ovim fotografijama koje je CIA objavila na svom Tviter profilu i izazvala sve one koji se hvale svojim ‘špijunskim’ veštinama.

Neke razlike su očigledne kao cveće u desnom uglu fotografije čije se boje razlikuju, ili pak ranac na leđima muškarca u sredini, ali ima i onih koje ‘na prvu’ i nisu tako očigledne.

Iako im je postavljen zadatak od 10 razlika, neki su shvatili ‘caku’ i pronašli još neke razlike. Jer, ipak je to CIA u kojoj morate biti ‘korak ispred svih’.

– Ako ste pronašli više od 10 razlika, pokazali ste odlične veštine. Uvek tražite prilike da naučite nešto više – napisali su iz CIA-e.

Naime, razlika ima 12. Oni malo oprezniji pronašli su još dva detalja – promenu boje tunela koji se nalazi na levoj strani fotografije i dodani znak od BMW-a na crnom automobilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ciarazlike
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    vrlo je zahtevno zbog sitnijih detalja samim tim momentalnim uocavanja razlika da bi se hvalisali ali nije nemoguce kada se studiozno prione .Treba cak zapisivati detalje cije nazive tesko mozemo prepoznati.Na primer u „tunelu s leve strane koji menja boju i znak BMV s crnog auta meni lici na neki radijator u levom tunelu.Itd….

  • Anonimni

    svih 10 za manje od minut