Čudni neki kućni ljubimci

Čovek je ušetao u bar u Kaliforniji – ništa neobično. Na povocu je vodio svog kućnog ljubimca – opet, ništa čudno. Međutim, kućni ljubimac je bio aligator! E, to je već nešto stvarno neverovatno! I šta se potom desilo? Policija je bila prinuđena da interveniše.
Da li ste ikada čuli da je neko ušao u bar s aligatorom? Verovatno niste. A baš to se dogodilo ovih dana u Kaliforniji, u Sjedinjenim Američkim Državama.
U baru poznatom kao "Džonijev salon" u kalifornijskom okrugu Oranž niko se nije smejao kada je na vratima ugledao aligatora.
Zvaničnici su izjavili da je čovek ušao u bar vodeći na povocu metar dugačkog aligatora kućnog ljubimca.
Policija je pozvana istog trenutka. Međutim, do trenutka kada su stigli policajci i specijalne ekipe za hvatanje životinja aligator je već bio u automobilu svog vlasnika koji se nalazio na parkingu ispred bara. Zato su policajci pratili ovog čoveka do njegove kuće. Tamo ih je sačekalo još jedno čudo. Naime, u kući su pronašli još jednog aligatora.
Rajan Drabek, predstavnik za štampu specijalne službe za hvatanje životinja, rekao je da su oba aligatora uhvaćena i da čekaju nastavak procesa i istrage. Istraga je, naravno, poverena odeljenju za zaštitu životinja.
Aligatori nisu prirodni stanovnici Kalifornije i zabranjeno je držati ih kao kućne ljubimce.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kućni ljubimcizabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar