Čudotvorna pegla

Jedna žena ugledala je Isusov lik – na svojoj pegli! Zvuči pomalo neverovatno, ali je istinito.
Ova vest nam dolazi iz grada Metuen, u državi Masačusets, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Meri Džo Kodi, koja se nedavno rastala od svog muža i počela da radi skraćeno radno vreme, kaže da ju je slika Isusa Hrista koju je videla na svojoj pegli uverila da će "njen život ipak biti dobar".
Meri Džo je uočila Isusov lik kada je ušetala u sobu svoje ćerke.
Braonkaste naslage na pegli formirale su lik čoveka s dugačkom kosom. A izgleda da je Meri Džo Kodi odmah pomislila da je to lik Isusa Hrista.
Četrdeset četiri godine stara Meri Džo Kodi odgajena je kao katolikinja. Ona i njene dve ćerke koje su na koledžu složile su se da lik koji su videle na pegli zaista liči na Isusa Hrista i da je to dokaz da "nas on sluša".
Kodijeva je rekla lokalnim novinama pod nazivom "The Eagle-Tribune" da se ona nada da će njena priča inspirisati i druge za vreme božićnih i novogodišnjih praznika. Pored toga dodala je da planira da čuva ovu svoju peglu u ormanu, a da za peglanje kupi drugu.
Tako je Meri Džo Kodi pronašla Isusa, makar i na svojoj pegli. A da li je njena pegla zaista čudotvorna videće u budućnosti. Da joj pegla nije oštećena, možda ništa ne bi ni videla. A onda ne bi ni dobila nadu u novo sutra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

isusov likpeglazabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar