Da li je moguće?

Jeste. A sve to je izašlo na videlo posle pokušaja ubistva i suđenja zakazanog za mart. Na optuženičkoj klupi se nalazi otac, u sudnici će biti prisutan napadnuti – njegov sin, ali keruša ne sme da prisustvuje procesu. Naime, zbog nje se i desio pokušaj ubistva.

Philip Buble, 44, iz Mejna, SAD, obožava svoju kerušu Lady. Toliko da se sa njom saživeo i da je smatra svojom ženom. Njihovu ljubavnu vezu je otkrio Philip-ov otac, 71-godišnji Frank, i sina napao metalnom šipkom. Napad je okarakterisan kao pokušaj ubistva i za to će mu se i suditi.

Philip je smatrao da suđenju treba da prisustvuje i njegova „žena“, pošto je bila u kući kad se desio napad. „Na svu sreću nije bila direktni svedok. Nalazila se u drugoj prostoriji“, objasnio je on novinaru lista Bangor Daily News. Oštećeni je i poslao zvaničnu molbu sudiji koji vodi proces: „Pošto je moja žena pas, rečeno mi je da od Vas moram da zatražim posebnu dozvolu da bi ona mogla da prisustvuje suđenju. Iako nije ljudsko biće, ona je jako fina i kulturno se ponaša“, piše u pismu.

Na dnu pisma se nalazi svojeručan Philip-ov potpis, ali i otisak šape njegove drage Lady. Ipak, njegova je molba odbijena, jer se, prema zakonima države Mejn, psima dozvoljava boravak u sudnici samo ako su u pitanju psi-vodiči.

Što se tiče Philip-a, njegovo ponašanje nije protivzakonito, jer u Mejnu ne postoji zakon protiv sodomije. A šta Buble mlađi misli o svome ocu? „Ne bih voleo da bude osuđen na zatvorsku kaznu. Ali, zbog ovakvog ponašanja, trebao bi da bude podvrgnut psihoterapiji i vrlo ozbiljnom lečenju“, kaže on milujući svoju četvoronožnu ljubavnicu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar