Da li je normalan? Sam sebi napravio kolonoskopiju, evo i zbog čega (video)

Ovaj pregled jedan je od najneprijatnijih pregleda, ali i najbolji za otkrivanje raka debelog creva. Iako Zuu ova procedura nije bila potrebna, rešio je da je obavi pregled sam sebi.

Nakon petnaestominutnog pregleda debelog creva shvatio je da lekari definitivno moraju da budu pažljivi sa pacijentima kako ne bi prouzrokovali nepotreban bol.

Takođe dodaje da bi bilo dobro pronaći laksativ sa podnošljivijim ukusom. Ovaj pregled snimile su njegove kolege, a ubrzo se zatim našao i na You Tube.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

doktor. kolonoskopija
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Misko

    Lik je potpuno normalan, a to je ono o čemu svi pacijenti masovno pričaju – da su kolege sestre i lekari veoma nemarni pri izvođenju kolonoskopije, postvake katetera, koronarografije., itd.. Neretko se desi da pacijentu otkinu tromb, pokidaju svrno, oštete uretru (pa čak i da ga privremeno pošalju na onaj svet!) a što sve kod već bolesnih ljudi koji se teško opravljaju dovodi do višenedeljnih tegoba. A sve što je potrebno je da guraju cevčice i aparate malo sporije i pažljivije. Valjda im se žuri da gledaju Farmu, pa ne mogu da posvete 2 minuta nečemu, već moraju da završe za 30 sekundi? A ovaj novinar koji je stavio ovakav naslov članka očigledno nema veze sa medicniom, nikakav stepen empatije i koeficijent inteligencije morskog krastavca, jer se nije potrudio čak ni da se raspita o temi o kojoj piše.