Da li seks izlazi iz mode?

Sumnjamo. Ali ipak neke erotske emisije, dugog veka i doskora veoma gledane, silaze sa ekrana nemačkih televizija. Početkom oktobra RTL2 je najavio da ukida kontraverznu emisiju Peep, a istu sudbinu će doživeti i kultna Liebe Sunde, koja je svake srede u 22:15 dovodila 2,5 miliona nemačkih erotomana pred male ekrane. Navodno, više nije zanimljiva.

Kao glavni razlog navodi se prezasićenost tržišta koje je, poslednjih godina, zaista bilo bombardovano ovakvim sadržajima. Prema mišljenjima stručnjaka sve je već isprobano – od bizarnih orgija na Palma de Majorci i „swingers“ klubova, do priloga o međunožnim frizurama.

Međutim, Nemci se ne predaju tako lako. „Seksploatacija“ se nastavlja, traže se novi putevi i sadržaji, i verovatno će stare emisije u „penziju“ samo zato da bi ustupile mesto „mladim snagama“. U prilog toj teoriji govori i najava novog reality show-a, koji će nastaviti stazama Big Brother serijala (ako sa ovim fenomenom niste upoznati ukucajte „big brother“ u pretraživač i pronađite sajt nemačke, engleske, američke verzije ovog kultnog programa). Naime, novi će serijal iskopirati pravila „starijeg brata“ uz neke sitne izmene.

Najavljeni nemački serijal će se dešavati u egzotičnoj vili sa bazenom, palmama i koktelima. I, već pogađate, tu će biti zatvoreno 10 lepotica uzrasta 18-35 godina. Dobrovoljni „pritvor“ će trajati 7 nedelja, a na kraju svake se iz igre izbacuje po jedna učesnica. Za razliku od Big Brother-a, upražnjeno mesto zauzima nova devojka i nastavlja da se kupa i sunča i pije koktele, pozirajući u bikiniju. Ali, da li će se sve završiti samo na tome? Ko zna, s obzirom na činjenicu da devojkama svake nedelje u goste dolazi „Boy of the Week“, kojeg one same biraju, na osnovu ponuđenih video-snimaka.

Kao i u „Velikom bratu“, i ovde će gledaoci birati najsimpatičniju devojku koja će posle 7 nedelja kupanja i sunčanja dobiti 200.000 maraka. Početak emitovanja je najavljen za decembar, producent je TV-kompanija MME, a traženje lepotica je u toku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar