Da li ste primetili da kasirke u nekim marketima obavezno otvaraju kutije za jaja? Evo i zašto

Verovatno smo gotovo svi svedočili u prodavnicama kako kasirke otvaraju kutije jaja na kasi i pomislili kako to rade kako bi proverili jesu li sva jaja cela.

Naime, kvalitet jaja sami bi trebalo da proverite pre nego što stavite jaja u korpu, ali otvaranje kutije na kasi radi se iz kompletno drugačijeg razloga.

Kako prenosi Fenix Magazin, provera se zbog krađe!

Kupci bi mogli prokrijumčariti manje proizvode poput žvakaćih guma, upaljača ili kinder jaja, zbog čega kasirke proveravaju kako ukradeni proizvodi ne bi prošli “ispod radara”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jajakasakasir
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • VIDEX

    He he he..ja pre neki dan u idei vidim bracni par roma sa sve decom,platili su 700 din na kasi a u radnji su pojeli za 2000 din..i to sve opusteno kao da su kod kuce

  • Sem

    Nemoj da osiromase za zvaku i upaljac a opljackase narod sa cenama. Mars iz srbije

  • StevaDžo

    Šesta godina kako kupujem u Lidlu i drugim prodavnicama….uvek imam ruksak u kolicima ili na leđima….za tih 6 godinica „kasirka“ je moža 4 (četiri) puta tražila da vidi ruksak….da neveruješ…..i nije mi palo na um da sa nemačkom platom u nemačkoj nešto ukradem….poz. iz Bayern Druga interesantna stvar da kasirku u Nemačkoj i u Univ…tu u Vojvodini nije moguće usporediti po pitanju brzine….ovoj u nemačkoj ne vidiš ruke kako skeniran robu a onu u Vojvodini dočekati ne možeš….

  • StevaDžo

    Šesta godina kako kupujem u Lidlu i drugim prodavnicama….uvek imam ruksak u kolicima ili na leđima….za tih 6 godinica „kasirka“ je moža 4 (četiri) puta tražila da vidi ruksak….da neveruješ…..i nije mi palo na um da sa nemačkom platom u nemačkoj nešto ukradem….poz. iz Bayern

  • Anonimni

    Ovi sto pisu da je glupost ne rade u radnji. Ocigledno. Nemate pojma, niste svesni sta sve ljudi kradu. Samo jos kasirke nisu poceli krasti 😅🤣.. salu na stranu, zaista mnogo kradu. Sve i svasta. Sto na kraju ide na teret radnika u radnji. Ee tako. Oni uzmu odu mi posle placamo kad roba fali. 😞 I naravno ne mozes sve da stignes da ih uhvatis. Tako da molim ljude koji pisu da je ovog glupost da se saberu. Jer nije glupost.

  • Anonimni

    Gluposti!!!

  • Motte

    Zvakace hume,upaljaci,kinder jaja i druge sitnice stoje pored kase pa valjda necete pored kase da sakrivate nesto u kutiju od jaja.Ajde U redu moze da se mozda sakrine neka kesica zacina ili nesto slicno ako neko bas hoce da se blamira za par dinara.