Dah mora

Leto je pravo vreme za razne novine, pa tako i za nove parfeme. Ali, kako se u moru parfema odlučiti za onaj pravi? Evo jednog originalnog predloga. Kelvin Klajn ponovo iznenađuje poklonike ove mirisne linije, nudeći im još jedan neverovatan spoj mirisa. U pitanju je čudesan spoj mirisa limuna, paprike, pomorandže, kedra, mošusa, grožđa, grejpa i kakaoa. Zaista neverovatno, morate se složiti! Pomešani zajedno, ovi mirisi deluju seksi i neodoljivo na ženska čula.
To je već treći parfem koji Kelvin Klajn izbacuje na tržište. Prvi, pod imenom „CK One“, pojavio se pre više od 12 godina i podjednako su ga voleli i žene i muškarci. I drugi parfem je postao prava senzacija među potrošačima. Provokativnog mirisa, nazvan je „IN2U“. Svet je nakon toga bio u željnom iščekivanju trećeg otkrića Kelvina Klajna. A onda se i to desilo.
Najnoviji parfem čuvenog kreatora namenjen je novoj generaciji mladih ljudi, zadivljenoj tehnološkim dostignućima i slobodom koju ona donosi, uz veoma svežu notu koja se širi iz ovih neobično kombinovanih sastojaka. Sve to upakovano je u bočicu čiji jednostavan oblik kao da nam poručuje: „Ja sam za one koji znaju čemu služi parfem!“.
Stotinu mililitara ovog novog parfema koštaće vas pedesetak evra. Ako je za utehu, s pravom ga zovu „dah mora u bočici parfema“. Zato probajte, nećete se pokajati! Nema ničeg lepšeg od mirisa mora koji ćete poneti sa sobom u ovim vrelim letnjim danima. Osećaj je predivan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kelvin klajnletomirismodaosvezenjeparfem
Komentari (0)
Dodaj komentar