Dan zaljubljenih – izlazak sa Eminem-om

Zanimljivo istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo sa kime bi momci i devojke najradije izašli na Dan zaljubljenih i s kime bi proveli noć. Što se tiče žena, rezultat je bio prilično neočekivan: Eminem je definitivno prvi na njihovoj listi!

Niko se nije nadao da će ovaj reper, koga je teško povezati s romantikom ili ljubavlju, kritikovan zbog svog agresivnog i destruktivnog stava, biti br.1 na listi muškaraca s kojim bi žene provele najromantičnije veče. Očigledno je da žene počinju da se vraćaju „starim i dobrim vrednostima“, i da ih privlači agresivan i „ratnički“ stav. Možda je ovo upravo znak da vreme feminiziranih lepotana i nabildovanih šminkera prolazi.

Ko su ostali muškarci na listi? Na drugom mestu se nalazi Brad Pitt. I ovo bi mogla da bude potvrda gorenavedene teze, pogotovo ako se setimo njegove uloge u filmu „Fight club“. Anarhija i pobuna ponovo u modi? Što se tiče „bronzane medalje“, ona je pripala David-u Beckham-u.

Da vidimo sada muškarce. Oni su, sudeći po rezultatima, više „mainstream“ orijentisani, i tu nema nekih naročitih iznenađenja: na prvom mestu je Britney Spears (na slici), u stopu je prati Jennifer Lopez, a na trećem mestu se našla Sarah Michelle Gellar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar