Dao ženi da ga depilira voskom, njegovo mučenje nije lako gledati (video)

Svako ko je ikad bio na depilaciji voskom zna da to nije nimalo ugodno iskustvo, međutim reakcija ovog muškarca na čupanje dlaka nešto je što će mnogima ostati u sećanju.

Bračni par Linzi i Kris, poznati pod zajedničkim imenom Tim Balmert na društvenim mrežama, dali su se u mukotrpan posao depiliranja voskom. I dok je Kris bio taj koji je morao da se suočiti s bolom, Linzi je uživala u povlačenju lepljivih trakica.

“Već sam zažalio ovu odluku“, govori Kris na početku videa u kojem je najpre počeo s depilacijom ruku, izdržao čupanje dlaka s nogu, pazuha, prsa i završio s depilacijom stražnjice.

I dok je on urlikao i psovao od bola, Linzi je, čini se, uživala u ovom mučenju. Bez davanja ikakve šanse da se pripremi na bol, lukava supruga povlačila je trake s voskom u trenucima kad se Kris tome najmanje nadao gledajući ga s osmehom kako se grči od bola.

I taman kada je pomislio da ne može biti gore, Linzi je završila s rukama i nogama i prešla na pazuh gde je uspela da mu iščupa i komadić kože.

Ali najgori deo za Krisa definitivno je bila depilacija zadnjice za vreme koje se siroti muškarac gotovo rasplakao. On od bola, a Linzi od smeha.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

boldepilacija
Komentari (0)
Dodaj komentar