David Copperfield u čizmama od 7 milja

David Copperfield je, sasvim sigurno, najveći mađioničar i iluzionista današnjice. Njegovi spektakularni trikovi konstantno oduševljavaju javnost i ostaju potpuna misterija u smislu načina na koji su izvedeni. Setimo se prolaska kroz Kineski zid ili nestajanja Kipa Slobode. Možda i nije u pitanju iluzija, možda se sve to stvarno i desilo?!

U vreme Božićnih praznika, slavni iluzionista se vraća na scenu i u nedelji koja prethodi prvom danu novog milenijuma, ponovo vodi publiku na čudesno putovanje kroz svet magije. Ovoga puta je i bukvalno u pitanju putovanje.

Predstava će se održavati u „MGM Grand“s Hollywood“ pozorištu i nosi naziv Unknown Dimension. Kakva je to „nepoznata dimenzija“? To će svake večeri otkriti 13 slučajno izabranih osoba iz publike koje će imati jedinstvenu priliku da sa David-om, u deliću sekunde, otputuju u bilo koji kraj sveta. Mesto na koje će biti „teleportovani“ se bira slučajno, to mogu da budu plaže na Havajima, Trijumfalna kapija ili Nijagarini vodopadi, ali i bilo koji drugi deo sveta koji putnicima padne na pamet.

Da bi se preostaloj publici i dokazalo da su David i izabrani srećnik/srećnica zaista doputovali na određenu lokaciju, od gledaoca se uzimaju razni lični predmeti ili se, u samom pozorištu, izrađuju polaroid fotografije publike koja se na njih potpisuje. David sa slučajnim partnerom stupa na platformu, publiku zasenjuje veliki bljesak i… eto mađioničara i njegovog pratioca na velikom monitoru, pri čemu se slika sa udaljene lokacije prenosi satelitskim linkom. I kao dokaz, publika vidi i svoje, koji minut ranije, napravljene fotografije.

Za sve one koji ovaj tekst čitaju, a nalaze se u SAD, evo i telefona na koji mogu da rezervišu karte: (702) 891-7777 ili (800) 929-1111. Cena: 97 dolara. I da, umalo da zaboravimo! David se sa slučajno izabranim putnikom iz nepoznate dimenzije vraća u pozorište, da bi „pokupio“ novog „dobrovoljca“. I tako trinaest puta.

Na slici: prolazak kroz Kineski zid

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar