Deca iz kombija

Jedan čovek je pljačkao kuće u Njujorku dok su ga deca čekala u kolima!
Predstavnik javnog tužioca je izjavio da je jedan njujorški otac zajedno s još jednim čovekom pljačkao domove dok je njegova devojka vozila mini-kombi za beg u kome su bila i njegova deca. Zaista neverovatno!
Troje optuženih tvrde da nisu krivi za pljačku, kao ni za neovlašćeno nošenje oružja.
Zvanični predstavnici kancelarije okružnog javnog tužioca iz Kvinsa kažu su da je svedok video plavi mini-kombi koji je bio parkiran ispred ulaza u njegovu kuću. Svedok je video u kombiju i ženu na mestu vozača i dva čoveka kako ulaze na glavni ulaz njegove kuće.
Ovaj svedok je dodao da i njegova sestra ima svoj apartman u njegovoj kući, u koji su provalnici takođe upali i opljačkali ga.
Vlasti su utvrdile da je iz kuće ukradeno 1.500 dolara, kao i neke video igrice. Verovatno su igrice bile namenjene deci provalnika.
Predstavnik javnog tužioca dodaje da je policajac primetio isti taj mini-kombi kasnije tog dana, a potom je i uhapsio ovu trojku nakon što je video jedno od njih kako obija ulazna vrata na drugoj kući.
A šta je bilo s decom? Jedno dete, staro samo pet meseci, i drugo dete, staro četiri godine, bili su sve vreme u kombiju sa ženom vozačem dok su se dešavale ove pljačke, a i kasnije, prilikom hapšenja.
Izgleda da je dadilja tada imala slobodan dan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

decakombizabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar