Dečak vozi automobil

Jedna majka je pritvorena zato što je dopustila svom sinu, starom samo sedam godina, da vozi automobil – jer je ona bila pijana!
Ova vest nam dolazi iz gradića Ferfeks, iz države Aljaska, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Žena koja je dozvolila svom sedmogodišnjem sinu da vozi automobil dok je ona bila "mrtva pijana" i skoro onesvešćena sedela na mestu suvozača osuđena je na 20 dana zatvorske kazne.
Sudija okružnog suda, Rejmond Fank, osudio je 37-godišnju Keren Koh i na tri godine uslovne slobode i šest meseci terapije protiv alkoholizma.
Lokalne novine "The Fairbanks Daily News-Miner" izveštavaju da je Keren Koh izjavila da je kriva zbog takvog nedoličnog ponašanja, a u zamenu za to javni tužilac je odustao od optužnice za to što je dozvolila maloletnoj osobi bez vozačke dozvole da vozi automobil. Keren Koh ima tri ranije osude zbog vožnje u pijanom stanju. Izgleda da ovog puta nije želela da je policija još jednom uhapsi zbog vožnje u pijanom stanju, pa je volan dala svom sinu.
Jedan njen komšija pozvao je policiju čim je video da dečak vozi automobil, a pored njega sedi putnik u skoro besvesnom stanju zbog alkohola.
Šta reći na kraju ovakve priče, nego – kakva majka?!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

automobildecakzabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar