Deset pravila za prvi sastanak

Evo deset pravila za muškarce kako da se ponašaju na prvom sastanku.
1. Prvi sastanak trebalo bi da bude lagan, zabavan i romantičan. Pravi prvi sastanak je kada oboje odlučite da želite da izađete zbog nečeg više od običnog pića na brzinu. Ženska definicija prvog sastanka je ova: dođete po nju s ugovorenim rezervacijama u restoranu. Bilo koje odstupanje od te formule obično je loše i većina žena ne smatra to dobrim sastankom.
2. Iščekivanje. Obziran i pametan muškarac pravi planove unapred. On zna šta žena želi. Napravite romantičnu tenziju tako što ćete joj dati nekoliko dana da se raduje viđenju s vama. Iščekivanje je i tajni dodatak zavođenju.
3. Dela govore glasnije od reči. Ne morate potrošiti veliku količinu novca, ali ako vam se ona sviđa, zašto da joj ne učinite po volji? Ukoliko se vaši planovi tiču i nje, recite joj to.
4. Potvrdite dogovore. Ako ste neodređeni o svojim planovima, to će kod većine žena samo prouzrokovati bespotrebnu anksioznost. Kad bi muškarci imali bilo koju ideju o pripremama za sastanak kroz koje žene prolaze, bili bi spremniji. Ako je kasno pozovete da potvrdite, biće iznervirana i nervozna, iako to neće i pokazati.
5. Ptičica stiže na njena vrata u tačno određeno vreme. Loše je da muškarac ostavi ženu da čeka, naročito na prvom sastanku. I ovo dovodi žene u stanje nervoze. Kada muškarac kasni, većina žena će jednostavno menjati odeću dok se ne oglasi zvono na vratima i onda će kriviti vas jer je trebalo da dođete na vreme i sprečite takvu krizu. Ako kasnite više od deset minuta, obavestite je što pre možete. Većina žena će ceniti ako dobije još malo vremena za pripremu pre nego što pozvonite.
6. Signalizirajte svoju atrakciju. Muškarci zarađuju žensku naklonost stalnom brigom i dobrim namerama. Na prvom sastanku žena će tražiti male dokaze koji signaliziraju vašu želju. Zato joj dajte neki kompliment.
7. Žene vole muškarce koji imaju plan; vole muškarce koji brinu o njima. Uvek je dobar znak kada muškarac napravi rezervaciju u restoranu, jer je to dokaz da ne vrdate. Kada preuzmete kontrolu, to je znak da ona može da se opusti i uživa.
8. Platite račun. Ako se pitate ko treba da plati račun, imajte na umu da žena troši gomilu novca za pripreme za sastanak. To je velika investicija za nju. Zato platite račun, jer je to najmanje što možete da uradite.
9. Budite učtivi. Ako je sastanak bio loš, nemojte da kažete: "Pozvaću te". Zahvalite joj se što je izašla s vama i recite da je bilo divno upoznati je. Nemojte ništa obećavati. To će biti dovoljan signal.
10. Zapečatite ugovor. Ukoliko vam se veoma svidi, otpratite je do kuće, pogledajte je u oči i recite da ste se prelepo proveli, a onda je poljubite za laku noć. Ako okrene obraz, nemojte očajavati. Možda još nije spremna za pravi poljubac. Recite joj da želite da je vidite ponovo i odmah ugovorite novi sastanak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pravilaprvi sastanaksastancizabava
Komentari (0)
Dodaj komentar