Desetorica za izbegavanje

Evo deset načina da odbijete žene na prvom sastanku.
Gospodin hvalisavi. Možda ima jahtu na francuskoj obali, možda ima gomilu novca, možda ima kuću na moru i planini. To je sve lepo, ali da li je zaista potrebno da se time razmeće već na prvom sastanku?
Gospodin aljkavi. Superpoznate ličnosti mogu sebi ponekad da priušte i neobavezan izgled. Ali, na prvom sastanku trebalo bi ipak povesti računa o brijanju, odeći i lošem zadahu. Ako on ne može da se potrudi ni toliko da bi ostavio prvi utisak, onda to nikako neće valjati na duge staze.
Gospodin nevaspitani. „Gde je to piće, mala?“ Ako se on odnosi prema konobarima bez trunke poštovanja, verovatno će tako postupati i s vama jednog dana. Takvo ponašanje niko ne voli.
Gospodin stipsa. Raspravljate se ko će da plati račun na prvom sastanku. Neki muškarci su tradicionalisti i žele da oni plate. Drugi će prihvatiti i podelu pola-pola. U većini slučajeva, najbolje je da se on ponudi da plati. Neka ona plati drugi put.
Gospodin oženjeni. Oženjen, rastavljen ili razveden, sve su to već poznati izrazi. Ako on kaže da je rastavljen, a u stvari je prevario svoju ženu, to će već izazvati nevolje. Budite iskreni prema sebi od samog početka i zaboravite na izlazak s njim.
Gospodin dugoprsti. Muškarci bi trebalo da umeju da čitaju znake pre nego što pretpostave da će ženi prijati spontano držanje za ruke, masaža i drugi slobodni dodiri. Bolje sačekajte da dobijete „zeleno svetlo“. Suviše brzo insistiranje na nekim intimnostima može bilo kog muškarca učiniti suviše agresivnim.
Gospodin stereotipni. „Oh, pa ti si jedna od tog tipa žena.“ Suviše brzo zaključivanje o ženi s kojom ste izašli, na osnovu jednog ili dva njena odgovora, definitivno je pogrešno.
Gospodin neophodni. Njegov mobilni telefon neprestano zvoni i on napušta sto svakih deset minuta i tako narušava kontinuitet vašeg razgovora. Prvi sastanci zahtevaju koncentraciju i fokusiranje na osobu s kojom ste izašli, a to znači da telefon stavite na vibraciju, gledate u svoju partnerku i budete prisutni.
Gospodin prezaposleni. Neki muškarci su savršeni biznismeni ili savršeni pregovarači. Ipak, postoji vreme i mesto za posao, kao i vreme i mesto za zabavu i razonodu. Muškarci koji tretiraju prvi sastanak kao poslovni nikada neće sklopiti posao.
Gospodin nervozni. On ne može da sedi mirno, udara viljuškom o sto, ne želi da kontakt očima traje duže od tri sekunde. Sve ovo navodi da partnerka pomisli da nešto krije.
Ako ste se prepoznali u nekom liku od ovih deset, pod hitno menjajte ponašanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

izbegavatimuskarcitipovizabava
Komentari (0)
Dodaj komentar