Devojku stavio na aukciju jer se previše žalila (foto)

Na prodaju je peračica sudova. Dobro me je služila, ali vreme je za bolju jer je ova postala previše bučna, napisao je u oglasu Karl Godard (23) koji je devojku Gabi (22) na eBay stavio zato što mu je previše prigovarala oko pranja.

Par je u restoranu čekao večeru, a Karla je na ovakav potez inspirisala njena izjava o tome kako je lepo malo odmoriti od pranja suđa, piše Daily Mail.

– Uvek kuka o tome da ona pere sudove, ali ako ćemo pošteno, ja uvek kuvam – kaže Karl.

Gnjavila ga je, kaže, time da ona uvek pere, pa joj je jednostavno rekao da će je prodati nekome.

– Rekla mi je na to da ljudi ne mogu da se prodaju, pa evo nas sad tu gde jesmo, priča Karl, koji je devojku stavio na aukciju dok su čekali večeru u restoranu.

Pre nego što su sa eBaya oglas skinuli, najveća ponuda bila je 520 funti. Kada je saznala da je bila na eBayu, Gabi je počela da se smeje, ali nešto joj je ipak zasmetalo.

– Ne mogu da verujem da je uzeo tu fotografiju. Nju stvarno mrzim. To je jedna od onih koje nisu dospele ni na Fejsbuk, kazala je Gabi.

Dodala je da Karl ima odličan smisao za humor i da inače jedno drugom pripremaju ovakve šale. Kao i svaka njegova, i ova je nasmijala. Kazala je i kako je on odličan kuvar i da uživa u njegovoj hrani. Međutim, ne veruje da će ikad naučiti da pere ili čisti jer i kad pokuša, kaže Gabi, ona mora da očisti ponovo za njim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkahumormomak
Komentari (0)
Dodaj komentar