Donesite mi cigarete!

Jedna žena pozvala je broj telefona za hitne intervencije 911 – i zahtevala da joj kupe cigarete. I takve stvari se dešavaju na svetu!
Žena iz severnog dela kanadske države Ontario optužena je zbog "nestašluka", pošto su predstavnici policije rekli da ona nije htela da prestane da zove broj telefona namenjen hitnim intervencijama – 911, tražeći da joj kupe cigarete.
Zvanični predstavnici policije kažu da je Mojra Vilijams, stara 67 godina, iz grada Solt. S. Mari bila pod uticajem alkohola i da joj je ponestalo cigareta. Onda je počela da zove broj 911 i tražila od policajaca da odu do prodavnice i da joj kupe cigarete.
Nadležni su nekoliko puta upozorili Mojru Vilijams da prestane s pozivima, osim ako je u pitanju neki hitni slučaj, naveli su predstavnici policije. Izgleda da je oko tri sata ujutru policajcima bilo dosta, pa su se pojavili pred njenim vratima i uhapsili je.
Mojra Vilijams bi trebalo da se pojavi na sudu 12. aprila ove godine.
Izgleda da je Mojra Vilijams na kraju ipak ostala bez svojih cigareta. A sada je čeka i suđenje. Možda bi trebalo da razmisli o tome da ostavi duvan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

911cigaretenestašlukpolicijapozivisudjenjetelefon na hitne intervencijeuticaj alkohola
Komentari (0)
Dodaj komentar