Dosadio im život u gradu pa napravili magiju (foto)

Selimi Taibi i njenom dečku Feliksu Starku dosadio je život u Berlinu pa su odlučili da drastično promene svoj život. Kupili su stari školski autobus, preuredili ga u svoj dom, ukrcali psa Rudija i krenuli u avanturu. Odlučili su da putuju, a znatiželja ih je odvela čak na turu od Aljaske do Meksika.

Autobus dugačak skoro 12 metara pronašli su na internetu. Cena je bila prihvatljiva – platili su ga oko 8.700 evra. Sve u njemu su uredili sami ili uz pomoć svojih prijatelja. Savete kako šta da naprave tražili su i na internetu.

Did you ever see a prettier house on wheels?

Gepostet von Expedition Happiness am Mittwoch, 19. Oktober 2016

Trebalo im je 12 nedelja da ga kompletno završe. Obojili su ga spolja, a unutrašnjost su uredili da izgleda kao pravi dom. Imaju sve što im je potrebno za život.

Gepostet von Expedition Happiness am Donnerstag, 28. Juli 2016

Put od Aljaske do Meksika pretvorio se na kraju u snimanje dokumentarca „Expedition Happiness“ koji će u bioskope izaći 4. maja, prenosi Avaz.

TODAY IS ONE OF THE BIGGEST DAYS EVER FOR US! We just released our first trailer for the new documentary and Mogli dropped her new single!!! https://youtu.be/UTxVcNu8Yjg

Gepostet von Expedition Happiness am Donnerstag, 9. März 2017

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autobusputovanje
Komentari (0)
Dodaj komentar