Duh u hotelu

Moguće je da duhovi vrebaju u jednom luksuznom američkom hotelu.
Osoblje hotela je izjavilo da su se televizori, tosteri i mikrotalasne rerne same uključile u hotelu "Hauard Džonson". Nerazjašnjeni koraci po stepenicama i lupanje na vrata takođe su se čuli.
Neobični događaji zainteresovali su lokalne lovce na duhove, koji su i pokrenuli paranormalnu istragu.
Posle razgovora s nekoliko hotelskih sobarica i gostiju, Šon Sirej, čitač tarota i konsultant u hotelu, čitao je kasno uveče u apartmanu na drugom spratu.
Dok je čitao, desilo se nešto neobično, kaže Šon. Soba je postala toliko hladna da je mogao da vidi svoj dah u vazduhu.
To mesto bilo je nekada otmeni hotel u španskom stilu sa 40 soba. Hotel je otvoren 1966. godine. Tokom godina, njegova fasada je počela da se raspada. Osamdesetih godina prošlog veka bio je striptiz klub, a kasnije i sala za bingo.
Lorin Vrej, 46 godina stara maserka, pronađena je 21. decembra 1990. zadavljena u kupatilu svog studija za masažu koji se nalazio u hotelu.
"Duhovi su ili izgubljeni, ili posmatraju nešto, ili imaju neki zadatak koji moraju da obave pre nego što krenu dalje", kaže Šon.
Dok se šetao hodnicima za vreme svojih smena kasno uveče, Šon kaže da je osetio kako duh prolazi kroz njega. On tvrdi da je osetio parfem s mirisom ruže.
Recepcionerka Debi Hart je izjavila da dugogodišnje osoblje hotela govori o duhu po imenu Bob, koji živi u hotelu.
Osoblje se seća da se i prethodnih godina svetlo palilo samo od sebe, da su se čuli koraci na stepenicama kada nikoga nije bilo, kao i kucanje na vratima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duhhotelzabavazanimljivosti
Komentari (0)
Dodaj komentar