Džordž Majkl je njoj anonimno donirao novac za veštačku oplodnju

Žena kojoj je prerano preminuli pevač Džordž Majkl još pre devet godina anonimno uplatio 9000 funti na bankovni račun kako bi mogla da ode na veštačku oplodnju, odala je počast muzičaru zapalivši sveće i položivši cveće ispred njegovog doma u Oksfordširu.

Linet Gilard sve do Džordžove iznenadne smrti na sam Božić 2016. nije znala da je upravo on bio dobročinitelj koji joj je promenio život. Linetin bivši suprug 2009. prijavio se u TV kviz ‘Deal or No Deal’ nadajući se kako će osvojiti glavnu nagradu i dati je supruzi. Iako nije imao sreće, dan kasnije pevač je nazvao producente i rekao im kako će paru donirati novac, ali pod uslovom da njegovo ime nikad ne procuri u javnost.

‘On je moj anđeo i odužiću mu se za sve što je učinio za mene. Ako Bog da, uskoro nam stiže bebica i sigurno će se zvati Džordž, njemu u čast, pa makar to moralo da bude barem srednje ime u slučaju da rodim devojčicu. Na porođaju ću slušati samo pesme Džordža Majkla. Obožavala sam ih ceo život i biće lep gest doneti na svet novo biće uz taj božanski glas’, izjavila je instruktorka fitnesa.

Dodala je kako je godinama bezuspešno pokušavala da zatrudni, a zahvaljujući pevačevoj donaciji napokon je saznala u čemu je bio problem. Novcem koji joj je Džordž Majkl anonimno dao Linet je platila skupe testove koji su otkrili da joj nijedan tretman veštačke oplodnje nije uspeo, jer joj je imunološki sastav napadao usađene embrione.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208889060198434&set=a.1568325082704.2083252.1072752363&type=3&theater

‘Zbog želje da napokon postanem majka prodala sam i auto, a živeti sa dugovima i u minusu bilo mi je sasvim normalno’, kaže Britanka. Sa novim partnerom Nejtanom Hartom i dalje ide na tretmane, a lekari im, uz novu hormonsku terapiju, daju velike šanse za roditeljstvo.

Gilard dodaje kako su Džordž i njena majka, koja je preminula 2014., imali rođendan na isti dan, što joj je, objašnjava, još jedan znak da su sudbinski povezani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzordz majkl
Komentari (0)
Dodaj komentar