Engleska u šoku: Zvezda Čelzija pogodila loptom u glavu šestomesečnu bebu

Britanski tabloid The Sun preneo je veliku priču o fudbaleru Čelzija Cesku Fabregasu, ali u ne baš lepom kontekstu. U prvom planu je majka jedne šestomesečne bebe koju je Fabregas, navodno, pogodio loptom kada su majka i beba bile u parku u kojem je igra loptom zabranjena.

Šestomesečni Mark je nakon tog udarca u slepoočnicu morao u bolnicu na analize jer se zabrinuta majka bojala da nije došlo do potresa mozga. I to nije sve; majka je pokrenula tužbu protiv španskog fudbalera i traži da Cesk plati 540 funti bolničkih troškova, kao i naknadu za pretrpljeni stres.

„Njegova devojka je došla do mene i pitala da li je beba u redu. Dodala je ‘sigurna sam da će sve biti u redu’, ali pitam se kako bi se ona osećala da je njeno dete u pitanju. Rekla je kako je loptu udarila jedna od devojčica, a ne njen partner. Rekla je da će me nazvati i pitati kako je Mark, ali nije nazvala“, izjavila je 29-godišnja Viktorija Dithard za The Sun pa dodala:

„Fabregas je dovoljno bogat da plati privatni pregled mog deteta kako bi bili sigurni da mu nije ništa jer su mi na ovom pregledu rekli kako još uvek postoje šanse oštećenja mozga. Ako je tako, Fabregas bi morao da plaća do kraja života.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebacesk fabregasloptaudarac
Komentari (0)
Dodaj komentar