Eto ideje za one najhrabrije: Mladenci šokirali fotografijom sa venčanja – ne mogu da dočekaju prvu bračnu noć (foto)

Fotografije su danas postale jedna od najvažnijih stavki venčanja, a mnoge mlade uopšte ne razmišljaju o ceni kada je eč o fotografima već žele da imaju najlepšu moguću uspomenu na taj dan.

Ono što je učinio jedan par iz Holandije ne viđa se često. Za razliku od uobičajenih fotografija, ovaj par odlučio je da napravi nešto drugačije. Da stvar bude još čudnija, ideju za fotografiju o kojoj cela Holandija priča, dala je mladoženjina majka. Fotograf Mišel Kluster par je snimio u šumi među drvećem, ali u pozi kakvu još nikad do sada nije niko video.

Mlada je, naime, kleknula u venčanici dok mladoženja ispred nje stoji spuštenih pantalona, pa izgledaju kao da ga ona oralno zadovoljava. Par to, naravno, ne radi već samo pozira, ali fotografija je ipak mnoge prevarila.

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een…

Gepostet von Michelklooster.com am Montag, 2. Oktober 2017

– Neki mladenci ne mogu da dočekaju da se zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmenili zavjete i službeno su venčani – napisao je ispod fotografije fotograf.

Nakon što je podeljena na društvenim mrežama, zaradila je brojne lajkove, a fotograf je dobio već tri zahteva od mladenaca da ih snimi u istoj pozi.

– Svi koji misle da je ovo uvredljivo još žive u 1996. godini. Ovo su zanimljive fotografije koje će i za deset godina zabavljati mnoge – kaže fotograf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fotografisanjemladamladoženjavenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar