Forbs: Đoković u top deset najbogatijih mlađih od 30 godina

Američka pevačica Tejlor Svift je za godinu dana zaradila 170 miliona dolara, zahvaljujući čemu se ova 26-godišnjakinja našla na čelu Forbsove liste na kojoj je 30 najbogatijih slavnih ličnosti mlađih od 30 godina.

Svift je zaradila 60 miliona dolara više od drugoplasiranog četvoročlanog benda One Direction.

Na trećoj poziciji je fudbaler Barselone i Argentine Lajonel Mesi, koji je u periodu od 1. juna 2015. do 1. juna 2016. godine zaradio 81,5 miliona dolara.

Iako su se samo četiri žene našle među ukupno 37 ličnosti (jer su na listu 30 najbogatijih ušla i dva višečlana muška muzička benda), tri od njih su se našle u vodećih pet – pevačica Adel koja je zaradila 80,5 miliona dolara i Rijana koja je inkasirala 75 miliona dolara.

Peto i šesto mesto dele pevač Džastin Biber (22), naš teniser Novak Đoković i košarkaš Kevin Durant, koji su u godini dana zaradili po 56 miliona dolara.

Za njima slede pevač benda Vikend sa zaradom od 55 miliona dolara, golfer DŽordan Spit i ragbista Kem NJuton sa po 53 miliona dolara.

Dženifer Lorens, jedina glumica na listi i najplaćenija u Holivudu, zauzela je 12. poziciju zahvaljujući zaradi od 46 miliona dolara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Forbsnajbogatijinovak djokovictop 10
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ali..on ima 31.godinu