Frka oko igračaka

Četvorogodišnjak je provalio u prodavnicu! I takve stvari se dešavaju u svetu, i to baš u gradu Bomontu, u Teksasu, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Teksaška policija odazvala se na alarm koji se oglasio zbog prisustva lopova u prodavnici. A kada su došli, našli su se u pravom čudu! "Kriminalac" je imao samo četiri godine. To nije sve. On nije, kao svaki drugi lopov, pobegao kada je video policiju. Policija ga je zatekla kako se bezbrižno igra igračkama.
Detektiv Rendi Stivens iz teksaške policije izjavio je da je dete verovatno uspelo da otključa ulazna vrata od svoje kuće, pošto živi u komšiluku, a potom i da izađe iz nje. Zatim je uspelo da pređe ulicu i da stigne do ove prodavnice.
Video kamere obezbeđenja prodavnice prikazale su da neidentifikovani dečak pokušava da uđe na glavna vrata prodavnice "Porodični dolar" – u tri sata ujutru. A potom nailazi na zaključana vrata. Međutim, tu nije bio kraj avanturama ovog dečaka. Naime, on je uspeo da uđe u prodavnicu na druga vrata, koja nisu bila zaključana.
Tada se aktivirao bešumni alarm i policija se brzo našla na licu mesta.
"Kada su policajci stigli, dete im je pokazivalo svoje najnovije igračke", ispričala je policajka Kristal Holms.
Dečja socijalna služba izjavila je da će dečak ostati kod svojih daljih rođaka dok se ne ispita ovaj incident.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

igračkemali provalnikzabavazanimljivosti
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Milica Janicijević

    Članak je ekstra.