Frojdov test ličnosti koji otkriva istinu o vama: Saznajte šta vas sprečava da budete srećni

Koji strahovi upravljaju vašim životom i sprečavaju vas da osetite istinsku sreću na svim poljima – u emotivnim, porodičnim i prijateljskim odnosima?

Šta je ono što vas sputava da se svakog jutra budite puna srca, željni novih izazova i pobeda, i da uveče legnete u krevet spokojni i zadovoljni danom iza vas?

Odgovorite na 8 pitanja koja, prema Frojdu, vode do 8 istina o vašoj ličnosti.

Pitanja:

  1. Zamislite da se nalazite na obali mora i gledate u vodu. Kakav je vaš prvi osećaj?
  2. Nalazite se u šumi i gledate u svoja stopala dok hodate. Šta osećate?
  3. Gledate let galebova. Šta osećate?
  4. Vidite krdo konja. Kakav je osećaj dok ih gledate?
  5. U pustinji vidite zid sa malim otvorom, iza kog se nalazi oaza. Šta ćete uraditi?
  6. I dalje ste u pustinji, vučete noge dok hodate, iscrpljeni ste od sunca i umora. Odjedno, ispred vas se pojavljuje posuda sa vodom. Šta ćete uraditi?
  7. Zalutali ste u šumi, pada noć, počinje da biva hladno. Dok tražite izlaz iz šume, vidite kuću sa osvetljenim prozorom. Šta ćete uraditi?
  8. U magli ste. Kako ćete se ponašati?

Odgovori:

  1. More simbolizuje vaš odnos prema životu i emocije koje su kod vas dominatne. Da li je more bilo mirno ili ne? Da li ste se na obali osećali spokojno ili uznemireno?
  2. Stopala otkrivaju kako se osećate u svojoj porodici. Da li ste osetili sigurnost ili zebnju?
  3. Galebovi simbolizuju vaš odnos prema ženama. Da li su galebovi leteli mirno ili su vas napadali? Da li ste im se divili ili ste osetili strah i nepoverenje?
  4. Konji simbolizuju vaš odnos prema muškarcima. Da li je krdo konja mirno paslo na livadi? Ili su konji bili u galopu, ostavljajući za sobom ogroman oblak prašine? Da li ste divili njihovoj snazi ili ste bili uplašeni da bi mogli da vam naude?
  5. Oaza simbolizuje vašu osnovnu životnu strategiju i način na koji rešavate probleme. Da li ste odmah pohrlili ka oazi ili ste se premišljali?
  6. Posuda sa vodom otkriva na koji način birate osobu sa kojom ćete biti u emotivnoj vezi. Da li ste, onako žedni i umorni, odmah zgrabili posudu sa vodom ne razmišljajući da li je zagađena ili ste ipak „povukli ručnu“ i najpre prineli posudu nozdrvama da proverite makar po mirisu da li je voda bezbedna za piće?
  7. Iza odgovora na ovo pitanje krije se vaša spremnost za brak, a ukoliko ste u braku odgovor otkriva koliko cenite zajednicu u kojoj ste. Jeste li zakucali na vrata kuće i pitali možete li da prespavate tu do jutra? Ili ste samo zatražili pomoć za izlaz iz šume?
  8. Magla predstavlja vaš odnos prema smrti. Da li je magla bila gusta i sablasna, pa ste se osećali uplašeno i neprijatno? Ili vam je prijalo da hodate po magli, radoznali šta ćete videti na kraju puta?

(Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frojdsrećatest ličnostizivot
Komentari (0)
Dodaj komentar