Fudbaler oteo prijatelju ženu: Samo se pojavila bez stida i sela pored mene

Ljubavni trougao fudbalera Maurija Ikardija, Vande Nare i Maksija Lopeza jedan je od najintrigantnijih trouglova u svetu sporta.

Dvojica fudbalera bili su bliski prijatelji, dok seksepilna Vanda nije pokvarila taj odnos.

Od gospođe Lopez postala je gospođa Ikardi, a koliko su zategnuti odnosi bivših drugara videlo se nedavno na utakmici Sampdorije i Intera, na kojoj je Maksi odbio da se rukuje sa Maurijem.

Zanimljiv preokret se desio kada se pojavila autobiografija Ikardija u kojoj on iznosi detalje upoznavanja sa Vandom.

U knjizi fudbaler, između ostalog, piše:

„Dan pre nego što sam krenuo na turneju u Ameriku, dobio sam poruku od Vande, što me iznenadilo jer sam obično pričao s Maksiijem, ne s njom. Pitala me da li mogu da joj kupim novi ajped. Ali to me je podstaklo na razmišljanje. Da li Vanda zaista želi tabelt ili samo povod da stupi kontakt sa mnom?“.

Dodao je i sledeće:

„Kad sam se vratio u Milan, prva stvar koju sam napravio bila je to da sam joj se javio. Morao sam da joj dam ajped, pa se stvorila sjajna prilika za susret. Dopisivali smo se i počeli smo da slobodnije pričamo. Napisala mi je:

„Mauro, Maksi i ja idemo na krstarenje s Gonzalom Bergesijom i njegovom ženu. Zašto ne pođeš s nama?“.

Uzbudljiv deo je tek usledio:

https://www.instagram.com/p/BXQn67PFvJU/?taken-by=maxilopez10

„Naravno da sam želeo da budem sa njom. Dok sam bio sam na drugom kraju broda, ležao na krevetu i slušao rege, Vanda se iznenada pojavila i sela kraj mene, bez ikakvog srama. Tačno u tom trenutku njen brak s Maksijem se završio“.

Lopez je ostao sam, Ikardi i Vanda su se venčali. Na Instagramu objavljuju niz zajedničkih fotografija i snimaka od kojih su neki veoma sočni, poput onog snimljenog u julu ove godine na Ibici.

I Lopez je stvorio svoju porodičnu luku, pronašao je novu ljubav fizički sličnu bivšoj ženi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

trougao
Komentari (0)
Dodaj komentar