Grad vampira

Proslava duhova u podzemnom gradu Meri Kings vraća se u Edinburg od 9. do 18. maja ove godine. Ovaj festival proslavlja se već četvrtu godinu i svaki put je sve veći i bolji. I ovogodišnja proslava će biti spektakularna, s programom događaja koji će privući lovce na duhove i najveće skeptike. Da li se usuđujete da se pridružite ovoj proslavi i zagrebete duboko u mračnu i misterioznu istoriju Edinburga?
Ovogodišnji festival nudi veliki izbor uzbudljivih događaja koji dozvoljavaju ljudima mogućnost da istražuju i proučavaju istinsku prirodu ovog neobičnog grada koji posećuju duhovi. Naravno, sve to se radi pod budnim okom organizatora i vodiča.
Najznačajnije stvari uključuju jedinstvenu mogućnost da istražujete podzemlje Edinburga, da tražite najtraženijeg duha – Ričarda Feliksa, da zavirite u svet veštica, da posetite popularnu ulicu Bler i škotski rudarski muzej, da prisustvujete seriji pojava elektronskog glasa u nekim od edinburških lokaliteta gde se skupljaju duhovi, uključujući edinburško pozorište, a imaćete i šansu da otkrijete istine o vešticama i veštičarenju. Možete da se pridružite lovu na duhove ili da odgledate neki horor film, a možete učestvovati u mnogobrojnim eksperimentima. A ako ste zaista hrabri, možete da provedete noć u nekoj od ukletih kuća u Edinburgu. Vodiči će vas provesti ulicama ovog starog škotskog grada i ispričati vam strašne priče iz njegove bogate istorije. Tom prilikom možete videti i mesto na kome su nekada bili pogubljeni zlikovci.
Ako volite duhove i želite da istražite paranormalne pojave, put na ovaj festival duhova je prava prilika za vas! Samo napred, grad duhova čeka na vas!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

duhoviedinburgfestivalskotskazabava
Komentari (0)
Dodaj komentar