Grozno: Ovakav SMS dobila je jedna devojka posle razgovora za posao

Osamnaestogodišnja Megan Dikson prijavila se za posao u jednom restoranu da bi nakon razgovora sa šefovom asistentkinjom dobila grozan SMS koji joj je u trenu pokazao s kim je zapravo imala posla.

Megan je želela da radi posao konobarice na pola radnog vremea a šefova „zamena“ po imenu Šantel nije se, prema rečima devojke, ni pripremila za razgovor, niti je imala njen CV kod sebe.

Deset minuta posle razgovora s njom, Megan je dobila kratak SMS: „Biće to ne x“.

Devojka je želela odgovor zašto je odbijena a usledio je šokantan odgovor osobe koja je tokom razgovora nije ni pogledala u oči već je konstantno surfovala po mobilnom telefonu, piše Mailonline.

„Nije izgledalo da se trudiš. Odgovori su ti bili neoriginalni“, napisala je šefova „desna ruka“ dodajući smajlić koji plače od smeha!?

„Nije me ni pogledala, nije ju zanimalo ko sam, i sve vreme je tipkala na telefonu i pila kafu. Pitala me je koji je trenutak u životu kojim se ponosim, a ja sam rekla da ga još nemam jer imam samo 18 godina“, ispričala je ovim povodom dotična devojka.

Interesantno, kako je sve ovo, priloživši kopiju SMS-a šerovala po mrežama, brzo su se oglasili iz restorana poručivši kako ova poruka nije bila namenjena Megan i kako će ceo slučaj istražiti, izvinivši se devojci zbog neprikladne prepiske.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Megan DiksonposaoSMS
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ja

    Pa sta normalan odgovor bolje da cuti imaju tona kandidata mozda i jeste tako delovala. Jel ona to hoce da postane popularna zbog gluposti